Voor een bijzondere ervaring met twee personen voor de prijs van één!

Hoe werkt het?

Iedereen kan nu genieten van echte luxe!

De LuxuryHotelCadeauKaart is een bijzonder verwencadeau ter waarde van maximaal € 185,-. Met deze voucher kunt u samen met uw partner, een familielid, vriend of vriendin genieten van een exclusief arrangement in een van de prachtige hotels in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Oostenrijk, Slovenië en Portugal, terwijl u slechts betaalt voor één persoon. Uw gast gaat dus gratis mee!


Speciaal geselecteerde hotels en unieke arrangementen

Elk hotel van LuxuryHotelCompany biedt iets speciaals. De één beschikt over uitstekende wellness-faciliteiten, de ander staat bekend om zijn uitmuntende golfmogelijkheden. U vindt de bij ons aangesloten hotels in het centrum van een bruisende stad, of juist verscholen in een adembenemend natuurgebied. De keuze is geheel aan u!

De unieke arrangementen die speciaal voor LuxuryHotelCompany zijn samengesteld zijn onderverdeeld in de thema’s wellness, golf, kids, beauty, culinair, wandelen, uitwaaien, fietsen of city. Bovendien kunt u bij LuxuryHotelCompany voordelige VIP-packages boeken: extra’s en treatments die uw verblijf nog aangenamer maken.


Alleen mogelijk met LuxuryHotelCadeauKaart

U vindt alle hotels en bijhorende arrangementen op www.luxuryhotelcompany.com. U kunt hier inloggen met de unieke code die op de voucher staat. Zonder de voucher is het niet mogelijk om een boeking te maken. Bij aankomst in het hotel dient u de voucher in te leveren.

Met de LuxuryHotelCadeauKaart heeft u een fantastisch cadeau in handen. We hopen u snel te verwelkomen in een van de luxe hotels en wensen u en uw gast alvast een onvergetelijk verblijf toe!