Voor een bijzondere ervaring met twee personen voor de prijs van één!

Veel gestelde vragen

U kunt naar www.luxuryhotelcompany.com gaan, daar ziet u een inlogscherm waar u kunt inloggen met uw CadeauKaart code in combinatie met uw e-mailadres. Eenmaal ingelogd, kunt u de aangesloten hotels met bijpassende arrangementen bekijken.
U kunt naar www.luxuryhotelcompany.com gaan, nadat u hebt ingelogd met uw CadeauKaart code en e-mailadres komt u op onze site met het overzicht van alle hotels met de bijpassende arrangementen.
LuxuryHotelCompany biedt ruim 200 hotelarrangementen aan. Deze zijn allen verschillend en kunnen bestaan uit 1, 2 of 3 overnachtingen aangevuld met bijvoorbeeld een ontbijt, diner, fietshuur, gratis gebruik van wellnessfaciliteiten en nog vele andere opties. De samenstelling van deze extra’s wordt in overleg met het hotel bepaald. Het voordeel is gebaseerd op gemiddelden, gedurende een heel jaar. Uw voordeel kan dus tijdens het hoog- en laagseizoen afwijken van dat gemiddelde. De ene keer is uw voordeel vele malen groter dan dat op www.luxuryhotelcompany.com wordt aangegeven en dat andere keer iets minder. Dit is afhankelijk van de prijsstelling die het desbetreffende hotel tijdens het seizoen hanteert.
Als u het boekingsformulier invult, staat rechts daarvan een aankomst en vertrek kalender. Hierin staat de beschikbaarheid van de hotels voor de aankomende 3 maanden. De boekingen die gemaakt worden op onze website zijn altijd op basis van aanvraag, het hotel kan de boeking mogelijk weigeren.
Het is niet mogelijk om alle aangesloten hotels te bekijken, zonder een CadeauKaart te hebben. U dient namelijk in te loggen op www.luxuryhotelcompany.com. Wel kun u op op lhck.nl een aantal voorbeeld arrangementen en aanraders bekijken met bijpassende arrangementen. Deze hotels zijn vergelijkbaar met de andere hotel die bij ons aangesloten zijn.
U kunt geen hotels bezoeken zonder een tweede persoon. Alle arrangementen zijn samengesteld voor twee personen, zonder de tweede persoon geniet u niet van de korting.
In totaal hebben wij meer dan 200 hotels aangesloten in 8 verschillende landen van Europa.
U kunt een annulering alleen per e-mail doorgeven. Afhankelijk van de annuleringsvoorwaarden van het hotel kan het zo zijn dat er bij late annulering kosten in rekening gebracht worden.
De 1e persoon betaalt bij aankomst in het hotel de arrangementsprijs en boekingskosten zoals vermeld op de website, de 2e persoon gaat tegen inlevering van de CadeauKaart gratis mee. Wanneer u een lager geprijsd arrangement boekt dan € 185,- is restitutie of anderszins verrekenen niet mogelijk. Wanneer het thema-arrangement bij het hotel van uw keuze dus lager geprijsd is dan € 185,- dan is het lagere bedrag bij deze accommodatie de maximale waarde van uw LuxuryHotelCadeauKaart voor de 2e persoon. Voorbeeld: de door u gekozen accommodatie biedt een thema-arrangement aan van 3 nachten voor € 154,-. U betaalt 1 x € 154,- en de 2e persoon levert de LuxuryHotelCadeauKaart in voor zijn of haar gratis verblijf. Bij deze reservering was de waarde van de LuxuryHotelCadeauKaart € 154,-. Het verschil tussen € 185,- en € 154,- = € 31,- kunt u niet gebruiken voor andere zaken. Wanneer u een arrangement boekt van € 185,- dan is het voordeel voor de 2e persoon dus ook € 185,-.
Bij uitzondering kunt u bellen of mailen voor een verlenging van de code, dit doen wij eenmalig.
U kunt contact met ons opnemen over de door u te ontvangen bevestiging. Wij kijken voor u na wat de status is van de boeking en kunnen u uiteraard een kopie sturen.
De 1e persoon betaalt bij aankomst in het hotel de arrangementsprijs en boekingskosten zoals vermeld op de website, de 2e persoon gaat tegen inlevering van de ondertekende CadeauKaart gratis mee. U betaald in plaats van de totaal waarde van het arrangement bijvoorbeeld € 370,- de helft € 185,- wanneer u in bezit bent van de CadeauKaart.
U kunt zo vaak als u wilt inloggen op onze site, de boeking hoeft u niet gelijk te maken. Nadat u heeft ingelogd is uw code nog gewoon geldig mits de geldigheidsdatum niet verlopen is. De hotels en arrangementen zijn ongelimiteerd zichtbaar.
Het is niet toegestaan om de LuxuryHotelCadeauKaart aan derden te verkopen. Cadeau geven mag natuurlijk wel!
U kunt op onze site met de zoek functie hotels selecteren waar honden toegestaan zijn. Soms geldt er een toeslag maar dat verschilt per hotel.
De check-in tijden verschillen per hotel, bij de meeste hotels staat dit in het arrangement vermeld. Mocht u eerder willen inchecken, kunt u dat in het 'opmerkingen veld' zetten van de boekingsaanvraag dan zal het hotel contact met u opnemen.
Per hotel is de toeslag verschillend voor een derde persoon. Veel hotels kunnen een extra bed of een kinderbedje plaatsen, dit alleen op verzoek. U kunt dit verzoek in het 'opmerking veld' vermelden, dan zal het hotel contact met u opnemen.
Door contact op te nemen met ons kunt u de gewenste nieuwe datum aan ons doorgeven. Wij zullen contact met het hotel opnemen, en u een bevestiging sturen van de wijziging.
Mocht uw boeking afgewezen zijn dan is uw code daarna weer geldig. U kunt dan gerust een nieuwe boeking maken, ook op een later moment.
Indien u een ander e-mailadres wilt gebruiken voor de correspondentie kunt u dit doorgeven aan onze klantenservice. Let op: bij een geaccepteerde boeking kunnen wij alleen uw nieuwe e-mailadres doorgeven aan het hotel, wij kunnen niets veranderen in uw reserveringsaanvraag. Mocht uw reserveringsaanvraag zijn afgewezen kunt u een nieuwe boeking maken met het nieuwe e-mailadres.
City tax betekend stadsbelasting of ook wel toeristen belasting. De gemeente legt een belasting op aan mensen die niet officieel in de plaats wonen, waar ze overnachten. Dit doen de gemeentes officieel omdat toeristen nu eenmaal ook gebruik maken van de voorzieningen in de gemeente.
De LuxuryHotelCadeauKaart komt doormiddel van geselecteerde partners in handen van onze gasten terecht. Ook kunt u regelmatig onze website www.lhck.nl in de gaten houden voor speciale acties.
Op de CadeauKaart staat vermeld wat de geldigheidsduur is. Over het algemeen zijn de CadeauKaarten een jaar geldig, mocht u een probleem hebben met de geldigheid kunt u uiteraard contact met ons opnemen.
U kunt met de LuxuryHotelCadeauKaart geen VIP-packages, boekingskosten of andere extra’s in het hotel betalen.
U kunt maximaal 1 LuxuryHotelCadeauKaart per 2 personen inwisselen per boeking.
De LuxuryHotelCadeauVoucher is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en is exclusief belastingen, boekingskosten en annuleringsverzekering.